Ljepota i ružičasto vino: bolje ne može!

Ljepota i ružičasto vino: bolje ne može! 1

Kako je to već uobičajeno, barem jednom godišnje, osim s vinom, članice udruge WOW se, kao žene koje drže do svojeg zdravlja i vanjštine, druže i s – ljepotom. Nakon posjeta ordinaciji dr. Nikole Milojevića i posjeta LPG-u, nedavno su imale bliski susret s posebnom, zdravom, finom, inovativnom i – apsolutno zadivljujućom (dermo)kozmetikom. U salonu KRISDERMA gostoljubivo, uz fine zalogaje, dočekao ih je Krisdermin tim na čelu s Kristinom Ukalović, zastupnicom za REVIDERM, koja je okupljenih dvanaeset WOW-ica upoznala s cjelovitim pristupom njezi kože. Naravno, vino je ovdje bilo ne samo uzgred prisutno, nego kao na svakom WOW okupljanju, u podjednako glavnoj ulozi, a ovoga puta bilo je to divno ružičasto vino Rosé Opolo Nobile – s otoka Hvara, legendarnog Andre Tomića – koje je predstavila njegova kćer Janica.

Janica je vrsna poznavateljica vina i edukatorica sa završinih 4 stupnja WSET-a, mlada žena kojoj – figurativno rečeno – žilama, uz krv, kola i fino vino o kojem – osim što ga osjeća, zna ama baš sve! I tako su se ljubili odlični preparati Reviderm, prekrasno vino Rosé Opolo Nobile i – dobra WOW energija. Kristina Ukalović je objasnila da je kod cjelovitog pristupa koži važan individualni pristup koji započinje profesionalnom analizom kože koja pokazuje kakvo je stvarno stanje, zatim sinergijom tretmana.

REVIDERM mikrodermoabrazije i dermokozmetike koji svi zajedno dovode do željenih rezultata. Na kraju slijedi i preporuka za adekvatnu kućnu njegu. Vizažistica Maja Banić demonstrirala je prednosti REVIDERM Skin Jewels palete make-up proizvoda na bazi minerala, dijamantne prašine i hijalurona, a pokusno „kunići“ za šminaknje bile su Vesna Jozić, Zdenka Mesić i – najcelovitije – predsjednica Sanja Muzaferija.

O vinu je, dakle, govorila Janica Tomić a riječ je o suhom vinu s 12 % alkohola, od sorte plavac mali koje se proizvodi posebnom tehnikom otakanja nakon 12 – pomalo po uzoru na na francuska mlada vina (npr. Beujolais Nouveau) – što mu daje privlačnu ružičastu boju; – svježih je kiselina, divnih voćnih aroma, niskih tanina. Idealno ga je poslužiti na oko 10 -12 stupnjeva , a posebno dobro prati lagana i vegetarijanska jela i salate. Pije se kao jednogodišnje vina, idealno do 10 mjeseci starosti. A posebno prija u vrućim ljetnim danima.
Još jednom hvala svima, bilo nam je divno!

Photo: Sanja Šantak

Sharing is caring!