Svibanjska WOW događanja počela u restoranu TIME!

Svibanjska WOW događanja počela u restoranu TIME! II

Nedavno se u TIME restaurant &bar-u u Petrinjskoj 7, novinarima, u društvu desetak WOW-ica, predstavio novi chef kuhinje Robert Slogar.
Kao piće dobrodošlice točio se Rose St.Hills 2013. Uz bogati menu koji se sastojao od goveđeg carpaccia i carpaccia od tune te rižota s lavandom i pačjim filetom kao predjela, te od janjećeg kotleta na carpacciu od patliđana i crumble – u od graška kao glavnog jela, pila se Mala Nevina St.Hills 2012.

Saznali smo da se mirisna i ljekovita lavanda koristila kao začin već u antičkim vremenima, a u Srednjem vijeku su joj pridavana i afrodizijačka svojstva. Odnedavno je lavanda napravila veliki come-back pa popularna i izvan vrećica koje mirišu u ormarima i ispod kušina – i to kao vrlo zanimljiv začin.
Na kraju ručka chef Slogar je iznenadio jednostavnim a vrlo ukusnim i osvježavajućim desertom od svježih jagoda sa sladoledom od soje.
Ponuda jela u Time-u je moderna kombinacija raznovrsnih predjela i WOK-ova, salata, ali i odličnih bifteka i popularnih finih hamburgera. Vlasnik Time-a Davor Djačić kaže da je riječ o konceptu bistroa, a osobito naglašava odlčan omjero cijene i kvalitete, tj. best buy načelo.
“Ne možemo biti najbolji, a nismo ni najjeftiniji. Važno mi je da nismo skupi, a da naudimo kvalitetnu hranu i zabavu“, kaže Djačić.
Hvala domaćinu Davoru Djačiću i novom chefu Robertu Slogaru na super gostoprimstvu i odličnoj hrani.
TIME je uistinu osvježenje na gradskoj barskoj i restoranskoj sceni i WOW-ice mu žele puno uspjeha i mnogo zadovoljnih gostiju koji će se uporno vraćati po još.

Sharing is caring!