LPG = recept za ljepotu

LPG = recept za ljepotu 1

Netom što su iza sebe uspješno ostavile svoj veliki projekt, Pink Day, ove godine ponovno obogaćen Green in Pink-om, i po prvi puta proširen Pink Week-om, WOW-ice su se opet odlučile družiti.

Ovoga su puta bile pozvane na posebno mjesto – u LPG EndermoSpa centar u zgradi VMD-a u Zagrebu, Vukovarska 269, deveto mjesto na svijetu i jedino u Hrvatskoj licencirano od francuskog proizvođača LPG uređaja, tvrtke LPG Systems.

LPG svima koji za njega nisu čuli – zvuči čudnovato, a zapravo i jest riječ o čudotvornim i čudesnim aparatima za njegu lica i tijela, uređajima koji posve neagresivno i neinvazivno djeluju na ljepotu. A relaksacija i briga o ljepoti itekako su potrebni WOW-icama nakon Pink Day-a, te su se došle upoznati s ovim jedinstvenim uređajima koji su za mnoge već standard njege onih koji brinu o svom izgledu.

Jasno, druženje je bilo – uz vrhunsko vino. Pio se možda najbolji hrvatski pjenušac, extra brut, Diplomat obitelji Tomac – koji se sastoji od 80 % chardonnaya i 20 % žutog plavca, a druženje se nastavilo uz njihov vrhunski Pinot noir – sortu koja voli Plešivicu, a Plešivica voli nju. Nakon što je Sanja Muzaferija pozdravila gošće i upoznala ih s osnovnim karakteristikama vina koje je bilo ponuđeno, Dona Sokolić, voditeljica LPG Centra je preuzela riječ i ukratko objasnila kakva sve čuda skriva njihov centar.

U LPG EndermoSpa centru možete ukloniti masne naslage, oblikovati tijelo, podignuti i učvrstiti grudi, smanjiti celulit, ukloniti linije i bore te svome licu vratiti mladenački sjaj, riješiti se podbratka, umornog izgleda očiju, ali i zaokružiti njegu besprijekornom manikurom i nježnim depilacijama šećernom pastom. Posebno se ovdje brinu i o muškarcima kojima se nudi set tretmana prilagođenih njihovim problemima. No, vratimo se ženama koje uvijek žele biti – WOW!

Prije ljeta osobito su popularni anticelulitni tretmani, tretmani mršavljenja, oblikovanja i zatezanja tijela, a LPG uređaji jedinstveni su u svijetu u njezi tijela i njihovo je djelovanje potvrđeno brojnim znanstvenim i kliničkim studijama te FDA certifikatima. Naročito su uspješni u uklanjanju tvrdokornog celulita s kojim se bore čak i žene koje se pravilno hrane i bave tjelesnom aktivnosti. LPG je odličan i za zatezanje kože nakon mršavljenja ili trudnoće, a pomaže i u (pre)oblikovanju tijela.

Kad je riječ o licu, ovdje je u novije vrijeme sve popularniji tretman dermoinfuzije kisika uređajem OxyProAge jer su rezultati trenutno vidljivi a zapravo je riječ o sinergiji kisika i specijalnih seruma koji se zahvaljujući kisiku mogu „ubaciti“ i u najdublje slojeve kože. Tretmani pogoduju regeneraciji kože lica s vidljivim anti-age učinkom, a idealni su za sve koji bježe od agresivnijih metoda poput injekcija filera i ostalih invazivnih tretmana. Nano-tehnološki serumi se bore protiv znakova preranog ali djeluju i na mnoge druge probleme: kao što je masna i nečista koža, koža s pogmentacijskim mrljama, osjetljiva koža sklona crvenilu, dermatititis, rozacea.

Poboljšanja su vidljiva već nakon prvog tretmana, a zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima koji se kombiniraju s kisikom, ovom se tretmanu mogu podvrći apsolutno svi, bez obzira na godine starosti i tip kože.

Najnoviji tretmani koje odnedavno možete probati u Centru su Endermolift tretmani lica uz novi LPG uređaj – Mobilift koji je dobio čak dvije prestižne nagrade za inovaciju u medicinskoj i estetskoj njezi lica kao jedina anti-aging tehnika na svijetu koja znanstveno dokazano može povećati prirodnu sintezu hijaluronske kiseline za čak 80%. Endermolift svojim intenzivnim dubinskim djelovanjem djeluje na povećanu proizvodnju kolagena i elastina i uklanjanje masnih naslaga (npr. na podbratku). Krajnji rezultat je potpuni lifting lica sa smanjenjem bora i linija, a bez injekcija ili kirurškog zahvata.

Bez obzira na koji tretman iz naše ponude se odlučile, naši terapeuti napravit će besplatni pregled, saslušati Vaše želje i predložiti najbolji put do ostvarenja Vašeg cilja – rekla je Dona, a WOW-ice su odmah nakon čaše pjenušca – odlučile isprobati skraćene verzije različitih tretmana – u čemu su im pomogle stručne Martina i Željka. Zajednička odluka je bila jednoglasna: Živjeli – za zdravlje i ljepotu i – vidimo se u LPG EndermoSpa.

www.espa.hr -stranica gdje možete naći sve potrebne informacije.

Autor: WOW

Sharing is caring!