WOW & Badel 1862

Nakon dugih dogovora i pregovora o terminu – članice udruge WOW, njih čak 25, zahvaljujući WOW dizajnerici i art-direktorici Vlasti Pirnat i Barbari Županić, direktorici prodaje Adriatic regije – gostovalo je u prekrasnim prostorijama Badela 1862 u središtu Zagreba. Bila je to prezentacija vina Vezak, proizvedenih u jednoj od naših najnagrađivanijih hrvatskih vinarija – Vinariji Daruvar.

Prezentaciju pet etiketa za WOW-ice je vodio mladi ali iskusan tim predvođen Tamarom Vranješ Gunjević, brand managericom za vino i Tinom Klepac, enologinjom koja je okupljenima sjajno približila i istakla kvalitete etiketa berbe 2017. Kušale su se graševine, kvalitetne i vrhunske, vrhunski sauvignon i vrhunski chardonnay a istaknuto je da Vinarija Daruvar ima u posjedu vinograde prostrte po obroncima Bilogore, Papuka i Psunja gdje tradicija vinogradarstva i podrumarstva seže do dalekih antičkih vremena. Vrhunska kvaliteta ovih vina potvrđena je osvajanjem niza međunarodnih medalja na ocjenjivanjima diljem Europe pa je tako za berbu 2017 kvalitetna graševina osvojila broncu na Decanteru, što je doista sjajan uspjeh za vino koje stoji svega tridesetak kuna na policama dućana. Sjajno je to i zbog toga jer se na taj način izvrsna vian približavaju širokoj publici te se tako širi vinska kultura u Hrvatskoj.
U Badelu 1862 jako su ponosni svojim novim redizajniranim etiketama: ilustracija ždrala dobila je novu atraktivnu vizualizaciju. Zanimljiv navojni čep također je dio novog koncepta.
Cijela priča o brendu Vezak može se sažeti u slogan ”Ljepota povezivanja” jer s neobičnom lakoćom povezuje trenutke, generacije, društva i događaje, a već na prvi gutljaj osvaja iskrenim okusom.

Novi zaokret u stilu i tehnologiji proizvodnje unaprijedio je kvalitetu vina, postavljajući tako temelje za snažan iskorak na tržište u bijelim vinima. WOW-ice su zahvalne našoj Brabari Županić koju od milja zovemo “Badelina” – jer su uistinu uživale u prekrasnom okružju i finim vinima, a svima preporuka: ne čekajte blagdane nego nabavite odmah par buteljki kvalitetne graševine i pijuckajte je u dobrom društvu!

Sharing is caring!