Počeo prvi Pink Week: Eno – gastronomski i humanitarni tjedan u odabranim restoranima u Hrvatskoj!

Počeo prvi Pink Week: Eno - gastronomski i humanitarni tjedan u odabranim restoranima u Hrvatskoj! 1

Udruga WOW ponosna je što je ove godine ljestvica festivala PINK DAY -a dignuta još malo više.
Uz već tradicionalni Pink Day festival, WOW je započeo novi projekt – Tjedan ružičastih jelovnika, Pink Week. Sanja Muzaferija i Marija Vukelić odabrale su i kontaktirale ponajbolje restorane u Hrvatskoj po svom izboru – od kojih se tridesetak odazvalo i pokazalo svoju gastronomsku kreativnost i ljudsku plemenitost.
Riječ je, naime, o humanitarnoj akciji kojom se WOW svojim projektima Pink Day i Green in Pink by Peugeot – pridružuju akciji darujmo ružičasti život Foruma Europa Donna, Hrvatska na čelu s dr. Vesnom Ramljak, za kupnju aparata za intraoperativno zračenje žena s početnim stadijem karcinom dojke koji uvelike smanjuje zračenje pacijentica i olakšava oporavak.
Pink Week je simbolično je započeo spontanim okupljanjem članica udruge i njihovih prijateljica i prijatelja te simpatizerki i simpatizera nedjelju 1.3. u restoranima diljem Hrvatske koji su se potrudili osmisliti jelovnike u duhu mediteranske prehrane i ružičaste boje uz čašu odličnih hrvatskih rosea po promotivnoj cijeni. Kako i vi možete donirati novac za toliko potreban aparat za IO zračenje?

U svakom restoranu (popis na stranici!) prisutno je i Le Prase – simpatična kasica-prasica u koju posjetitelji, gurmani i enofili mogu donirati svoj prilog.
Dakle – nahranite “prasence”!

Organizatorice su se okupile u zagrebačkom restoranu Bistro Apetit kako bi nazdravile Pink Weeku uz Šember pjenušac, a pridružila im se Josipa Pavičić, i sama pogođena bolešću, nekoliko novinara i fotografa (hvala Story! Hvala buro 24/7!, hvala Nova TV – ekipi IN Magazina!).
Atmosfera je u svim restoranima od bila pozitivna. Odaziv je odličan i sigurno će Hrvatska cijeli tjedan biti ružičasta!
Be Good! Think Pink!

Sharing is caring!