Who let the DOGS out? – powered by WOW – Događanje na kojem su psi bili glavne zvijezde

Who let the DOGS out? - powered by WOW - Događanje na kojem su psi bili glavne zvijezde

U prekrasnom prostoru Sherry’s wine& coffe laba na zagrebačkoj Trešnjevci održan je u srijedu 26.3., događaj koji je bio pravci WOW VAU fest!

Pod nazivom Who let the DOGS out? – powered by WOW, bilo je to predstavljanje ponajprije malvazije Ponente vinara Bruna Trapana.

Ideja je bila da se „pesek“ s etikete Trapanovog Ponentea – sljubi s pesekima članica WOW-a, ali i svih ljubitelja Sherry’sa, kao i ljubiteljima finih vina ovog istarskog vinara-zvijezde.

Tako je svatko tko je od 17 sati svratio u Sherry’s s pesekom – uživao u besplatnom kušanju izvrsnih zalogaja made by chef Andrej Barbieri, vinima Trapan i druženju uz glazbu koju je puštao DJ Mate Janković.

Prisutvovali su glumci Saša Buneta, Igor Mešin, Ivica Zadro, kao i rocker Goran Bare, ali su glavne zvijezde ipak bili – psi, koji su dobili svoju dozu psećih kolačića, također by Barbieri. Sherry’s je doslovno vrvio prekrasnim psima svih veličina, pasmina i boja. Za vlasnike pasa i ljubitelje vina Barbieri je pripremio tapase na istarski, a dok su se peseki njuškali, pogledavali i lijepo podružili itekeko su zalajali i Rubi Rose, Revolution i Teran Terra Mare.

Hvala Ivani Šeremet i Mariju Šimunoviću na super organizaciji i gostoprimstvu. Hvala i našoj Sanji Muzaferiji na ko-autorstvu super ideje.

Provjerite Sherry’s – coffee&wine lab na Facebook stranici

Sherry’s – coffee&wine lab

Sharing is caring!