Wellness & Wine

Wellness & Wine 1

20. veljače održano je još jedno lijepo hedonističko i relaksirajuće druženje članica udruge Women on Wine u Wellness centru GENA, oazi zdravlja, uživanja i ljepote, a sve na inicijativu i u organizaciji WOW članice Renate Gubić. Deset WOW-ica najbržih prstića/e-mailića, masirale su se (odnosno – masiralo se njih), saunirale i kupale u savršeno čistoj vodi bazena Wellness centra, a u pauzama su zadovoljno degustirale slavonske specijalitete koje je pripremila vlasnica Nada Gelo. I – naravno, kakve bi to ljubiteljica vina bile da i tom prilikom nisu i degustirale i ocjenjivale i vina, a ovoga puta vinska domaćica je bila mlada Eva Režek, koja je predstavila tri vina obiteljske vinarije s područja Plešivice. Za početak Zeleni silvanac, poluslatko vino koje iznenađuje visokim postotkom šećera, unisono proglašeno atipičnim za sortu – kojeg su okupljene WOW-ice ikad kušale. Eva Režek je objasnila da je 2011. godina bila izrazito sunčana što je rezultiralo slatkim, bogatim i voćnim okusom ovoga vina. Kušanje se nastavilo Rajnskim rizlingom. Izrazito svjež, s okusom zelene jabuke, ocijenjen je prikladnim uz gotovo sva jela. Favorit većine WOW-ica, međutim, bilo je treće vino vinarije Režek – Sauvignon. Polusuh, također vrlo svjež, ali s izraženim tijelom i izražene zlatno – žute boje – oduševio je sve redom. Kušanje vina završilo je crvenim vinom Marka Sladića iz Plastova nedaleko Skradina. Plavina iz 2012. vino je umjerenih mirisa, voćnih aroma bobičastog voća i marmelade. Vrlo nježni tanini čine ovo vino pitkim i nekako je „vuklo“ na mesna jela.

Na kraju druženja WOW-ice su, kao očigledno drage gošće, dobile čak dva nova poziva. Jedan na još jedno wellness druženje kod drage Nade Gelo, a drugi na imanje Režekovih, na još jednu vinsku degustaciju, ovoga puta – u prirodi.

 

A ŠTO SU REKLE one, gošće, — WOW-ice?

“Uživale smo u blagodatima sauna i ugađale si plivanjem u lijepo dizajniranom bazenu. Predstavljene su nam vrhunske maserke, od kojih me jedna – Flavija – posebno oduševila i stručno i znalački mi uklonila bol u lijevom ramenu. Što više reći? Centar odiše finom posebnom energijom i vrlo je ugodno mjesto za opuštanje. Lako bih se mogla naviknuti na češće dolaske!”

(Stanka Miljković)

“Dogovor za petak, kraj radnog tjedna, i to još u wellnessu…pa kako drukčije bi to bilo nego izvrsno?! Vlasnica Wellnessa Gena, Nada i organizatorica druženja Renata, prekrasno su nas dočekale u ugodnom ambijentu Wellnessa Gena. Obzirom da mi je ovo bilo tek drugo događanje/druženje na kojem sam prisustvovala od učlanjenja u WOW nekako sam bila nervozna, ali Renata i ostale dame koje su bile na druženju ubrzo su rasplinule sve moje strahove i nervozu. Opuštanju je naravno, dodatno pridonijela i odlična masaža na koju ću se sigurno vratiti još koji put. Družile smo se u toploj, otvorenoj i prijateljskoj atmosferi i upoznavale uz izvrsna vina OPG-a Režek koja nam je stručno i profesionalno predstavila Eva Režek. Drago mi što sam imala priliku upoznati divne žene, snažne i sposobne žene i prave dame, koje su jednostavne i pristupačne a međusobna su podrška i potpora kakvu rijetko možemo susresti u današnje vrijeme. Hvala vam na prekrasnom druženju i jedva čekam iduće. Od srca se veselim.”

(Nikolina Nerat Jukić)

Sharing is caring!