URBANOVO – Ženski nos u vinu

URBANOVO - Ženski nos u vinu 1

Wowice su za zadnji dan Urbanova smislile jedno inspirativno i neuobičajeno vinsko druženje tijekom kojeg su otkrivale tajne koje vino čuva samo za svakog od nas. Da je u vinu istina – svi znamo. No jeste li znali da kušanjem vina možete saznati odgovore na pitanja koja vas zaokupljaju? Ili još bolje – pretvoriti svoju želju u stvarnost?

Ova radionica rezultat je suradnje dviju žena – koje povezuju prijateljstvo, ljubav prema dobrom vinu i težnja za duhovnim rastom.

Marija Vukelić, kreativka, jezikoslovka, voditeljica dječjeg kazališta na talijanskom i francuskom te aktivna članica udruge WOW, brinula se za idejno-logističko-organizacijski koncept ovog netipičnog vinskog nedjeljnog druženja.

Irena Lučić, feng shui savjetnica & Theta Healing terapeutkinja, provela je 20tak žena i 4 hrabra muškarca vas kroz kratku teoriju i ludo zabavnu praksu „vinskog proricanja“ utemeljenog na taoističkom konceptu pet transformacija i pokazati vam kako iščitati poruke Univerzuma iz vinske čaše. Hvala vinariji Štampar na vinima za radionicu.

Ponovit ćemo uskoro i u Zagrebu!

Sharing is caring!