Pjenušac i anti-ageing filozofija se vole!

Naša grupna s dr. Milojević

U životu svake žene dođe trenutak kad joj samo čaša dobrog pjenušca ili savjet dobrog liječnika mogu pomoći – tako nekako ide poznati citat a WOW-ice su se odlučile to osobno provjeriti. Umjesto standardnih (i nestandardnih) kušanja koja su za WOW-ice sada već uobičajena praksa, uz povremene edukacije i sve češće izlete po Hrvatskoj, ali i u inozemstvo – u potrazi za savršenom kapljicom, ovog puta su odlučile ostati doma, u Zagrebu, i spojiti pjenušac i ideju o ljepoti. No, nije riječ o bilo kojem pjenušcu, nego o Barunu, koji je proglašen najboljim pjenušcem kontinentalne Hrvatske za 2015. Godinu na nedavno održanoj 47. Izložbi vina kontinentalne Hrvatske u Zelini, a kad je riječ o ljepoti – našle su se na najboljem mogućem mjestu – u poliklinici Milojević, u središtu Zagreba. Izbor nije bio nasumičan jer je Dr. Milojević pravi prijatelj udruge i do sada se odazvao većini humanitarnih akcija koje je WOW inicirao, kojima je pomagao ili organizirao.

Pjenušac Barun i anti aging filozofija koju primjenom individualnog pristupa najbolje propovijeda i prakticira Dr. Nikola Milojević odlično su se sljubili. Dr. Milojević, za WOW-ice – Nikola – istaknuo je da je cilj zaustaviti proces starenja i na neki način „vratiti kazaljke na satu“, pomladiti svoje pacijente i pomoći im da izgledaju mladoliko, kao što se i osjećaju. Ali ne invazivno i agresivno, ne nožem i skalpelom, nego uz pomoć nježnih estetskih metoda po kojima je poznat i za koje je specijaliziran. Događaj su organizirale Sanja Muzaferija i Ljiljana Vinković a kroz njega nas je vodila WOW-ica Ljiljana Vinković. Obje poznaju dr. Milojevića od rane mladosti.

Uz zanimljivo kratko predavanje dr. Milojević je prezentirao metode pomlađivanja (ultrazvučna liposukcija, zamrzavanje masti, terapija plazmom, uklanjanje podočnjaka i umornog izgleda, različite aktivne kreme za suzbijanje pigmentaciju, uklanjanje kapilara, metode povećanja grudi, bezbolni i prirodni botoxi te fileri koji traju i do 2 godine) – WOW-ice su s velikim oduševljenjem upoznale s pjenušcem Barun iza kojeg stoje Mara i Josip Barundić, relativno nova obitelj u vinskom svijetu, koja na obroncima brežuljaka koji okružuju Dolinu kardinala obrađuje 12 tisuća trsova. Mara, koja uskoro postati članica WOW-a, autentični je motor obiteljske vinarije – jer se, došavši u Krašić, zaljubila u vinograde. S mnogo energija i entuzijazma priča o vinima i neprestano uspješno osnažuje svoga supruga Josipa u poslovnim planovima i radu s vinom. Obitelj Barundić planira širiti nasade i proizvodnju, a mi im želimo sreću! WOW-ice će uskoro na licu mjesta provjeriti kako ide, jer su dogovori o posjeti njihovoj vinariji već u tijeku. Na kraju ovog ugodnog i korisnog druženja WOW-ice su dobile poklon bon te loyalty card klinike Milojević. Hvala dr. Milojeviću i njegovoj ekipi.

Više o klinici i tretmanima možete pronaći na internet stranici:
milojevic.hr

Vinaru Josipu Barnudiću zahvaljujemo na prekrasnom pjenušcu i nadamo se što skorijem druženju u njegovim vinogradima i vinariji. Dogovor je sklopljen za ranu jesen. Tada će i njegov rose već biti spreman.

Sharing is caring!