Anti aging medicina, WOWice i Iločki Podrumi u Poliklinici Markušić u Opatiji

Anti aging medicina, WOWice i Iločki Podrumi u Poliklinici Markušić u Opatiji 1

Poliklinici Markušić u Opatiji u utorak 21.11.2017. održana je prezentacija nove generacije hijaluronskih filera Neauvia Organic na kojoj su sudjelovale članice riječko istarskog ogranka Udruge WOW – Women on Wine i klijentice Poliklinike Markušić. Večer je bila spoj visoke tehnologije u medicini i enologiji te su ujedno predstavljena vina Iločkih podruma. Event je bio obojan u crvenu boju, kao boju ljubavi i strasti, ali i boju nadolazećih blagdana i zaštitnu boju Neauvia Organic filera.

Sanja Markušić, voditeljica Poliklinike Markušić, prezentirala je liniju novih filera Neauvia Organic objasnivši kako je riječ o tehnološki usavršenim filerima koji se proizvode iz biološki čistog materijala (nepatogene bakterije Bacillus Subtilis, za razliku od dosadašnjih filera koji se proizvode iz patogene bakterije) te stoga nose naziv Organic budući da ne izazivaju nikakve imunološke reakcije. Predstavila je cijelu liniju filera za žene ali i za muškarce budući da se prvi puta na tržištu pojavljuju fileri za mušku kožu, uzimajući u obzir razlike u starenje kože žena i muškaraca. Pojasnila je i cijeli anti aging koncept Markušić koji je razvijen u Poliklinici Markušić i po kojem se za svakog pacijenta izrađuje osobni program pomlađivanja koji, osim filera, uključuje i sve druge tehnike i tretmane za pomlađivanje kože prilagođene svakoj osobi, dobi, željama…

Posebno je istaknula tri filera iz kolekcije Neauvia Intense, Neauvia Flux i Neauvia Stimulate koji, osim što popunjavaju bore, imaju funkciju bioaktivacije stvaranja novih kolagenih vlakana zbog inovativnih sastojaka – glicina, prolina i kalcijhidroksil apatita.

Cijelu liniju filera prati i tehnološki usavršena linija dermokozmetike i to posebna linija za žene i muškarce. Kozmetika je također bogata hijaluronom koji je zaslužan za dubinsku hidrataciju kože i pomlađeni izgled lica.

Poliklinika Markušić prva je ovog proljeća krenula raditi s filerima Neauvia Organic. Dr. Jadranka Markušić, ravnateljica Poliklinike pojasnila je kako je učinak pomlađivanja s Neauvia Organic filerima kojima popunjavamo bore ali i potičemo stvaranje novog kolagena u koži, vrlo prirodan i dugotrajan. Naglasila je kako fileri imaju svoju ulogu u anti aging programu, primarno za popunjavanje bora i biostimulaciju stvaranja novih kolagenih vlakana. No, kazala je kako se najbolji učinak pomlađivanja postiže upravo kombinacijom različitih dermatoloških tehnika – kemijskih pilinga, tretmanima mikroiglicama, mezonitima za lifting kože, radiofrekvencijom i ultrazvukom te dakako hijaluronskim filerima.

Dr. Vedran Markušić je istaknuo kako mlađe žene traže istaknutiji tretman punjenja obraza i usnica, dok ostale žene imaju ipak umjerenije zahtjeve.

Potom je Karmela Tancabel predstavila vina Iločkih podruma – i to perjanice graševina i traminac (kvalitetno, vrhunsko i vino s položaja Principovac). S velikom je ljubavlju ispričala priču o Iločkim vinima, iz kraja iz kojeg i ona sama potječe, kao i filozofiju samih vina koja su sljubljena uz male inovativne gastro zalogaje koje je pripremila Srđana Jevtić, prva finalistica Masterchefa. Mini quiche lorraine sa slavonskom pancetom poslužen je u graševine, rosbeef uz traminac, dok je mousse od pilećih jetrica s marmeladom od smokve, redukcijom aceta i cvijetom soli poslužen uz linije Principovac. Sve se tako sjajno sljubilo…

Sve prisutne WOW-ice dobile su od Sanje Markušić na dar poklon bon sa 20% popusta na Neauvia Organic filere (za gotovinu) – a taj popust vrijedi i za sve WOW-ice u Hrvatskoj do 31.03.2017. Također su dobile tretman lica i tretman na tijela na najsuvremenijem uređaju Accent Prime, jedinom takvom u Hrvatskoj koji se nalazi u Poliklinici Markušić u Opatiji. Za iskoristiti popust treba se obratiti Sanji na jedan od kontakata niže.

Sanja Markušić – kontakt 099 35 66 777 /

www.poliklinika-markusic.hr

www.facebook.com/poliklinikamarkusic

www.instagram.com/poliklinikamarkusic

Adela Gizdić

Sharing is caring!